Sorun Cümlesinin Logo Çalışmaları Başladı

Harezmi Eğitim Modeli kapsamında çalışan öğrencilerimiz 8. haftada bir önceki hafta belirledikleri Hayatın İçinden Sorun (HİS) cümlesine uygun logo çalışmalarına başladı.

21.01.2024 105

Harezmi Eğitim Modeli kapsamında çalışan öğrencilerimizin eğitim modeline olan ilgisi oldukça yüksek. Proje ruhuna uygun olarak eleştirel bir bakış açısı geliştiren öğrencilerimiz, HİS Cümlesini değiştirmek istedi. Yeni HİS Cümlesi oy birliği ile aşağıdaki gibi kabul edildi:

“İnsanlığın içindeki yozlaşma işgaline karşı ATAN gibi durmaya var mısın?”

Sekizinci haftada HİS Cümlesine uygun sloganlar geliştiren öğrencilerimiz grup çalışması yaparak logo da tasarladı. Çeşitli dijital uygulamaların yanısıra manuel çizimler de yapıldı. Öğrencilerimizin tatil boyunca logo çalışmalarına devam etmesi ve proje logosunu belirlemiş olarak okula dönmesi öngörülüyor.

Gençlerimiz insanlığın içindeki yozlaşma işgaline karşı Atatürk gibi dimdik durmaya kararlı.

21-01-202421-01-202421-01-2024