Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliği, okulumuzda öğretmen ve öğrencilerin müşterek hazırladıkları program ile icra edildi.

19.03.2024 147

Etkinlikte Mustafa Kemal Atatürk, vatan toprağında kefensiz yatan şehitlerimiz ve gazilerimizin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Çanakkale Savaşı'nda görev alan kahramanlarımızla ilgili hayat hikâyeleri anlatıldı. Bunlara "Çanakkale" temalı türküler eşlik etti.

Bu vesileyle büyük milletimizin Çanakkale zaferini kutluyor,  toprakların vatan olması için canlarını veren şehitlerimizi minnetle yâd ediyoruz.

19-03-202419-03-2024