İl Birincisi Ebrar Ödülüne Kavuştu

İl Birincisi Ebrar Ödülüne Kavuştu

Yeşilay ve T.C. Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile bu yıl 12'incisi düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması'nda il birincisi olan öğrencimiz Ebrar S., 4 Nisan Perşembe günü İl MEM'de düzenlenen törende ödülüne kavuştu. 

05.04.2024 70

Yeşilay ve T.C. Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile 12'incisi düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması'nın il ödül töreni İl Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Bakırtaş, Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Prof.Dr.Yusuf Genç ve Yeşilay Sakarya Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımına açık yarışmada, edebi ve görsel olmak üzere iki kategoride bağımlılık konulu eserler değerlendirildi. Yarışmanın ilk aşaması olarak il değerlendirmeleri gerçekleştirilerek ilde Türkiye finaline gitmeye hak kazanan öğrenciler ödüllendirildi. Ödül töreninde dereceye giren 6 eser sahibine ödülleri takdim edildi. Öğrencimiz Ebrar S., ise lise kategorisinde edebi eser dalında il birincisi olarak ödül almaya hak kazandı.

Öğrencilerin bağımlılık konusuna duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen törende ödüller, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ve Yeşilay Sakarya Şubesi Başkanı Prof.Dr.Yusuf Genç tarafından takdim edildi. Öğrencimize ödülü il Milli Eğitim Müdürü Coşkun BAKIRTAŞ tarafından takdim edildi.

Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi. Öğrencimizi tebrik eder, yazarlık serüveninde başarılar dileriz.

05-04-202405-04-202405-04-2024