Sokrates'in Savunması Hazrezmi'de

Harezmi Öğrencilerimiz 13. haftada inceledikleri “Sokrates’in Savunması” isimli eseri 14. haftada yeniden yorumladı.

16.03.2024 93

“Ahlaki Yozlaşma” problemi üzerine çalışan ve bu problemi tarihsel bir süreç içinde inceleyen öğrencilerimiz 14 haftayı geride bıraktı. Eseri doğaçlama yoluyla hazırlıksız sahneleyen öğrencilerimiz, lise eğitiminde dramanın ne kadar etkili bir öğrenme şekli olduğunu fark etti.

10D sınıfı öğrencimiz Irmak NAR’ın yeniden yorumlayarak güncel bir boyut kazandırdığı tiyatro denemesi, arkadaşlarının ve öğretmenlerinin beğenisini topladı. Öğrencimizin yazdığı tiyatronun Edebiyat ve Felsefe Öğretmenlerimizin de görüşlerinin alınmasının ardından Sene Sonu Etkinlikleri kapsamında sahnelenmesi öngörülüyor.

16-03-202416-03-2024