MESLEKİ ÇALIŞMALAR

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ ARA DÖNEM MESLEKİ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

15.02.2021 350

Bakanlık kararıyla erken bir tarihe alınan Mesleki Çalışmalarımızı başarıyla tamamlandık. Bu yıl 8-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen ara dönem çalışmalarının ilk günü Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Adnan Boyacı ve Sayın Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk'un konuşmaları takip edilirken Okul idaremizce koordine edilen bir çevrim içi toplantı ile dönem içi eğitim öğretim uygulamaları değerlendirildi. Öğretmen yeterliliklerini artırmaya yönelik olarak planlanan çalışmaların ikinci gününde zümre öğretmenlerince çevrim içi toplantılar yapılırken üçüncü gün etkinliği olarak Okulumuz Müzik Öğretmenleri moderatörlüğünde "Öykülü Türküler" etkinliği gerçekleştirildi. Dördüncü gün konuğumuz ise Doç. Dr. Serdar Uğurlu'ydu. Uğurlu, "Sakarya Folkloru ve Balkan Türk Kültürü" üzerine öğretmenlerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Mesleki Çalışmalarımızın son gününde ise Zafer Kiraz, Doç. Dr. Nazife Burcu Takıl ve Kudsi Ergüner'le hazırlanan videolar takip edildi.

15-02-202115-02-202115-02-2021