Kariyer Günlerinde Çifte Konuk

Rehberlik Servisimiz tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen KARİYER GÜNLERİ etkinliklerine bugün okulumuzun eski mezunlarından Veteriner Hekim Yunus Emre GÜNBATAN ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Erhan KIZAR'ı misafir ettik.

01.12.2023 186

Öğrencilerimizde farkındalık yaratmak ve meslekler hakkında alanında uzman kişiler tarafından bilgilenmelerini sağlamak amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz KARİYER GÜNLERİ etkinliklerine Kasım ayında iki konuk ile devam edildi. 1 Aralık Cuma günü okulumuzun kantininde gerçekleştirilen etkinliğimizide bugün, okulumuzun eski mezunlarından Veteriner Hekim Yunus Emre GÜNBATAN ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Erhan KIZAR'ı misafir ettik. Misafirlerimize katılımlarından dolayı, Rehberlik Servisimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

01-12-202301-12-202301-12-202301-12-2023