Karatede Dört Madalya

26 Aralık 2023 tarihinde Sakarya Yenikent Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Kaarate Gençler İl Seçmelerinde okulumuz öğrencileri büyük bir başarı elde ederek toplamda 4 madalya ile turnuvayı tamamladı.

29.12.2023 116

Okulumuz öğrencileri tunuvaya katılan öğrencilerimiz turnuvada başarı göstererek okulumuza 4 madalya ile döndü. 29 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen bayrak töreninden önce madalyalarını arkadaşlarının önünde okul müdürümüzden tekrar alan öğrencilerimize kantin çeki hediye de edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde Kocaeli'de gerçekleştirilecek grup müsabakalarına katılacak üç öğrencimize başarılar dileriz. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği bulunan Hendek Belediyesi Karate Takımına teşekkür ederiz.

Madalya Kazanan Öğrencilerimiz;

• Öz***** Ça***** Erg***** (76 Kg Altın Madalya)
  • Ze***** Ha*****  (+66 Kg Gümüş Madalya)
  • Se*****On***** Er***** (68 Kg Gümüş Madalya)