İşbirliği İle Kod Öğreniyoruz

"Cumhuriyetimizin 100.yılında kodlamayı bilmeyen öğrenci, kodlamayı duymayan öğretmen kalmasın." sloganıyla Çamlıca Ortaokulu ve Devlet Bahçeli Fen Lisesi işbirliğinde kodlama etkinlikleri düzenliyoruz.

05.10.2023 116

Cumhuriyetimizin 100.yılında kodlamayı bilmeyen öğrenci, kodlamayı duymayan öğretmen kalmasın. Bu sloganla yola çıkıp öğrencilerimize 21.yy becerilerinden olan kodlamayı öğretmek ve sevdirmek artık bir gereklilik olmuştur. Hendek ilçesinde bulunan Çamlıca Ortaokulu ve Devlet Bahçeli Fen Lisesi işbirliğinde kodlama etkinlikleri düzenliyoruz.

AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.

Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair ufkumuzu genişletmemize ve yeni fikirlerle yenilikleri keşfetmek için becerilerimizi geliştirip kapasitemizi artırmamıza yardımcı olur.

#Hendek #Code #CodeWeek #codeweekturkiye #scratch