Başarılı Öğrencilerimiz Ödüllendirildi

Başarılı Öğrencilerimiz Ödüllendirildi

Sakarya İl MEM tarafından 13 Şubat Salı günü 12. sınıflara yönelik gerçekleştirilen Kazanım İzleme Sınavında dereceye giren öğrencilerimiz ile Okul Sporları kapsamında Kocaeli'de gerçekleştirilen karate dalı genç erkekler B kategorisinde gümüş madalya kazanan öğrencimiz,  16 Şubat Cuma günü başarı belgesi ve kantin çeki ile ödüllendirildi.

17.02.2024 49

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen NEHİR Projesi kapsamında Sakarya Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından 12. sınıflara yönelik 13 Şubat Salı günü gerçekleştirilen Kazanım İzleme Sınavında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgesi ve kantin çeki takdim edildi. Dereceye giren öğrencilerimize belgeleri ve hediyelerini takdim eden Okul Müdürümüz Recep YAZICI, öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesi diledi.

  • Okul ve İlçe Birincisi : Sı*** AL***
  • Okul İkincisi İlçe Üçüncüsü: Ze*** Çİ***
  • Okul Üçüncüsü, İlçe Beşincisi: Fa*** Ze*** AL***

Okul Sporları kapsamında 10-11 Şubat tarihlerinde Kocaeli'de gerçekleştirilen karate dalı genç erkekler B kategorisinde okulumuz adına 76 kg'da mücadele eden ve gümüş madalya kazanan öğrencimiz Özgür Çağan ER*** de kantin çeki ile ödüllendirildi. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik eden Okul Müdürümüz Recep YAZICI,  Türkiye finallerinde öğrencimizden madalya sözü aldı.

18-02-2024