Aile Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Aile Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi

22 Ekim Pazar günü okulumuz salonunda gerçekleştirilen okul aile birliği genel kurul toplantısında yapılan seçim neticesinde yeni dönemde başkan Dilek Liman oldu.

23.10.2023 143

Okulumuz 2023 - 2024 yılı okul aile birliği olağan genel kurul toplantısı 22 Ekim Pazar günü okulumuz salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulun açılmasından sonra Okul Müdürümüz Recep YAZICI ve geçen dönemde birlik başkanlığı görevini başarı ile ifa eden Hüsnü ŞİMŞİR genel kurula hitaben konuşma yaptı. Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu ve yılsonu bilançosu genel kurul tarafından ibra edildikten sonra yeni dönem için seçim gerçekleştirildi. Dilek LİMAN'ın genel kurula sunduğu liste oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda seçilen üyeler tarafından gerçekleştirilen toplantıdaki görev dağılımı neticesinde yeni dönemde Okul Aile Birliği Başkanımız Dilek LİMAN oldu.

2023-2024 yılı tahmini bütçe genel kurula ilan edilip ibra edildikten sonra yönetim kurulu yapılacak harcamalar için yetkilendirildi. Genel kurul toplantısı velilerimizin dilek, istek ve temennileri dinlendikten sonra sona erdi.

Geçen dönemde okulumuza sunduğu hizmetler ve emeklerinden dolayı başta Hüsnü ŞİMŞİR olmak üzere yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, yeni seçilen yönetim kurulumuza başarılar dileriz. 

23-10-202323-10-202323-10-2023