Personel Tahliye Tatbikatı Gerçekleştirildi

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü tarafından 1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle  6 Mart Çarşamba günü tertip edilen personel tahliye tatbikatı, başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

07.03.2024 80

Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, 2024 yılında 01- 07 Mart "Deprem Haftası" kapsamında personel tahliye tatbikatı 6 Mart Çarşamba günü gerçekleştirildi. Afet Hazırlık Kulübü tarafından tertip edilen tatbikat,  sirenlerin çalmasıyla başladı. Siren sesini duyan öğrencilerimiz 2 dakika boyunca sıraların yanında "çök, kapan, tutun" pozisyonuna geçti. Sarsıntının bittiğini haber veren ikinci sirenin çalmasıyla öğrenciler sınıftan tahliye edilip önceden belirlenen acil durum toplanma alanına geçti. Acil toplanma alanında toplanan okulumuz personel ve öğrencilerine Kulüp Danışman Öğretmeni Murat Çamkerten tarafından tatbikatta personel ve öğrencilere can ve mal kaybının en aza indirilmesi için alınan/alınacak tedbirler anlatılarak tatbikatın değerlendirilmesi yapıldı.

07-03-2024