İstiklal Marşını En Güzel Biz Okuduk

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Nehrin Çocukları İstiklal’e Ses Veriyor’ yarışmasına katılan okulumuz öğrencileri, Hendek birincisi oldu.

26.02.2024 125

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü kutlamaları kapsamında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Nehrin Çocukları İstiklal’e Ses Veriyor’ yarışmasına ilçemizde ortaokul kategorisinde 4, lise kategorisinde ise 5 okul katıldı. 26 Şubat Pazartesi günü Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen yarışmada Müzik Öğretmenimiz Cansu İNOĞLU'nun yönetimindeki okulumuz öğrencileri ilçe birincisi olarak bizleri gururlandırdı.

Hendek birincisi olan okulumuz öğrencileri, il genelinde gerçekleştirilecek finalde ilçemizi temsil etme hakkı kazandı.Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, finallerde başarılar dileriz.

26-02-2024