Hayatın İçinden Sorun Cümlesi Belirlendi

Harezmi Eğitim Modeli kapsamında çalışan öğrencilerimiz 7.haftada Hayatın İçinden Sorun (HİS) Cümlesini belirledi.

10.01.2024 165

Harezmi Eğitim Modeli kapsamında çalışan öğrencilerimiz 7. haftaya “Kördüğüm Çözdüğüm” isimli ısınma etkinliği ile başlayarak, hem fiziksel hem de zihinsel olarak birlikte hareket etmenin ve uyumun problem çözümündeki önemini fark ettiler. Bir problemi çözmenin birçok yolu olduğunu ve çeşitli problem çözme basamakları olduğunu ifade eden öğrenciler bu etkinlik sırasında iletişim becerilerini de geliştirme fırsatı buldular.

Isınma etkinliğinin ardından HİS Cümlesi oluşturma çalışmaları yapan öğrencilerimiz kelimeleri özenle seçti. Türkçenin doğru ve etkili kullanımı konusunda birbirlerini uyardı.

Öğrencilerimiz yıl boyunca yozlaşma salgını içimize salınmasın diye mücadele edecek.

Peki sen “Yozlaşma Salgınının İçimize Salınmasına İzin Verecek Misin?”