Harezmi Eğitiminde 10. Haftayı Geride Bıraktık!

Harezmi projesi kapsamında çalışan öğrencilerimiz 10. haftaya günün yorgunluğunu atacakları ve koordinasyon becerilerini kullanacakları “Lastik İple İlerleme” ısınma etkinliği ile başladı. Etkinlik öğrenciler tarafından daha da geliştirildi ve ikişerli gruplar genişletildi.

15.02.2024 55

Isınma etkinliğinin ardından “altı şapkalı düşünme tekniği” kullanılarak öğrencilere “İyi insan nasıl olunur?, Kötü olmak neden tercih edilir?, Ahlak kuralları ve hukuk kuralları arasında bir bağlantı var mıdır?” gibi sorular soruldu ve bu yöntemle sorulara altı farklı bakış açısıyla cevap verilmesi istendi. Üç farklı alanda çalışan öğretmen ve grup içerisindeki öğrenciler soruları cevaplayarak uzun uzun tartıştı. Alt problemler belirlendi ve bu problemler için çözüm yolları oluşturuldu.

Harezmi Ekibinin 11. haftada hazırladıkları ilk interaktif panonun analizini yapması bekleniyor.15-02-202415-02-202415-02-202415-02-2024