ÇEDES Yarışma Ödülleri Sahiplerine Kavuştu

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ortaokul ve liseler arası düzenlenen "SABIR" Konulu resim ve şiir yarışmasında dereceye girenler ödüllerine kavuştu.

26.02.2024 90

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ortaokul ve liseler arası düzenlenen "SABIR" Konulu resim ve şiir yarışması düzenlendi. Şiir dalında okulumuz öğrencisi Büşra Ç**** ilçe ikincisi, resim dalında ise Yaren D**** K**** ilçe birincisi olmuştur.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz Berat Gecesi, 24 Şubat Cumartesi günü yatsı namazı öncesinde Rasimpaşa Camii'nde düzenlenen törenle ödüllerine kavuştular. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

26-02-202426-02-2024