Recep YAZICI - Okul Müdürü

1979 Soma doğumlu. İlköğrenimini Turgutalp İlkokulu, orta öğrenimi Kırkağaç İmam Hatip Lisesi, yükkseköğrenimi ise Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde tamamlamıştır.

Meslek hayatına 1999 yılında Şırnak Cizre Düzova Köyü İlköğretim Okulunda başlamış, ardından 2002-2005 yılları arasında Hendek Cumhuriyet İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak çalışmıştır. 2005 yılı Aralık ayından itibaren Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulunda müdür yardımcısı olarak görev alan Recep YAZICI, 2010 yılı Şubat ayından itibaren Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunda, 3 Ekim 2013 tarihinden itibaren Erenler İmam Hatip Ortaokulunda, 30 Haziran 2014 tarihinden itibaren Erenler İmam Hatip Lisesinde, 19 Eylül 2014 tarihinden itibaren Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulunda görev yapmıştır.

Recep YAZICI, 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Okulumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.